Samsung galaxy ACE GT-S5830 CWR kurulumu

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Samsung galaxy ACE'nin ilk sürümü olan GT-S5830 modeline cwr yani clockworkmod recovery nasıl kurulur onu anlatacağım. Elimizde olması gereken malzemeler sadece bir sd kart ve Samsung galaxy ace GT-S5830 bir cihaz. Eğer GT-S5830İ modeline flaşlarsanız telefonunuzda açılmama yani brick gibi bir sorun ortaya çıkabilir. Hatalı flaşlama yüzünden telefonda oluşabilecek herhangi bir bir sıkıntıdan ben sorumlu değilim.

İlk olarak vereceğim linkten CWR dosyasını indireceğiz.

CWR LİNK: BURAYA TIKLAYARAK İNDİRECEĞİZ

Telefonumuzu kapatıp recovery modunda başlatacağız. Bunun için telefonu kapatıp home (ana ekran) ve power (güç tuşu) bu iki tuşa basılı tutacağız samsung yazısı gelince elimizi güç tuşundan çekeceğiz. 1-2 saniye home tuşuna basılı kaldıktan sonra ise elimizi çekeceğiz. Karşımıza recovery ekranı çıkacak. "Apply update from sd card" kısmına girip indirdiğimiz recovery dosyasını bulup ana ekran tuşu ile onaylıyoruz. Bir kaç saniye içinde yükleme tamamlanacaktır. Buradan rahatlıkla indirdiğiniz gapps paketleri, ROM'lar ve daha bir çoğunu kurup kullanabilirsiniz.

Eğer yazım işinize yaradıysa yorum yapmayı unutmayın. Eğer paylaşılmasını istediğiniz konu varsa da yorum kısmından belirtebilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Samsung ACE GT-S5830 için S5 Rom Kurulumu

Samsung E1205Y IMEI nasıl yazılır?

Samsung Galaxy Y GT-S5360 Root İşlemi